LLar d'infants PATUFET
LLar d'infants PATUFET

Què fem a la llar? 

Els primers anys de vida dels infants són de vital importància pel seu desenvolupament integral, per això posem un especial interès en satisfer les seves necessitats bàsiqueshigiene, alimentació, afecte, seguretat, confiança, relació,... A més de les necessitats afectives, emocionals, personals, intel·lectuals i socials. 

A cada aula es treballa segons les necessitats dels infants i el seu ritme, que varien a cada franja d'edat. 

El treball més important, i que té més continuació durant l'etapa de 0 a 3 anys, no només a l'escola, sinó també a casa, són els hàbits, que ajuden a desenvolupar l'autonomia dels infants, i es treballen durant tota l'etapa d'Educació Infantil.  

A la Llar treballem per racons que ens permet que diferents grups d'infants puguin gaudir de diferents jocs o activitats a l'hora.

 

Treballem mitjançant el joc simbòlic, centres d'interès, joc dirigit i també activitats plàstiques, contes, cançons i celebracions de les festes tradicionals

A més, treballem la tolerància, l'observació, l'experimentació i el respecte amb l'entorn. Tots aquests valors ajuden al fet que els infants tinguin un aprenentatge més significatiu i integral. 

A la classe de 2 a 3 anys es fan sortides pedagògiques com per exemple, la sortida a la granja, on els nens poden gaudir i experimentar d'allò que expliquem sobre els animals mitjançant imatgers o contes a la classe. 

 

Actualment, a la Llar fem classes d'iniciació a la llengua anglesa amb el mètode Kids&Us, de manera optativa, i classes de dansa que afavoreixen la psicomotricitat dels infants. 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Llar d'Infants Patufet
Av. St. Antoni Mª Claret 12
08760 Martorell

 

Telèfon:

93 775 09 34

Correu electrònic:

a8056870@xtec.cat